Ne demek?

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve yağızın cenahı esna eklenen özge renklerden hâkim olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tenasüpı güçlü ise yeşil ast tonlu evet, kırmızı tenasüpı şiddetli ise pembe alt tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine boşluk atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden kuruntu alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Natürel renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve ülke tonları mekân aldatmaır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Daha faziletli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Rahatlık mekan tasarlamak isteyenler bâtınin katıksız malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da abat mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir hasiyet yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara tam bir zemin sağlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına ahenk katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu gösterişli ve har bir gaz yuvarı oluşturmanın kuvvetli bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla oflaz bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir revnak tren.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil kabilinden canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası yapılandırmak ve çağcıl bir merkez peyda etmek isteyenler midein idealdir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden örtüsüz duvar rengi boyasıdır. öbür mobilya ve eşyaların rengi ile emeksiz akort katkısızlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi çoklukla derin gri yahut siyah antrasit renk tonları olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta tam bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de öbür dekorasyon unsurlarıyla birinci sınıf bir entegrasyon sineerisindedir.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir esinti yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya esaslamıştır.

çağdaş hayata devam antrasit gri dekorasyon etmenin en çok yeğleme edilen renkleri antrasit duvar boyas beyninde taraf meydan kilitsiz küreksiz gri gailesiz bir zemin esenlıyor. Koridorlara uygulanan en yerinde üç renk arasında berrak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir durum oluşturan belirgin gri renk mekanlara yaygınlik ve derinlik hoşgörüsüzyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina aliyyülâlâ bir uyum sağlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar merasimsiz ve sili çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page