sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli yatak saksılıkları yahut dolaplar bu alanda lüks bir hava yuvarı oluşturmanın kuvvetli bir yolunu sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Yoğun antrasit rengi, vazıh antrasit rengine kıyasla epey hararetli bir renktir. Başat bir renk olamsının yerı keşik vesair sel renklerle de berenarı yavuz bir şekilde kombinlenir.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların semtı saf bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile bayağı uyumludur. Geniş bir zemin halk etmek sinein hayırlı bir duvar rengi tercihidir.

Evinizde tabii bir hüküm görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla iri bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirtik gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu şatafatlı ve har bir gaz yuvarı oluşturmanın canlı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla oflaz bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir revnak tren.

Antrasit ve gri renklere mevla döşek antrasit duvar boyas odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve sprey boya halı renklerini seçerken, gri renklerin dargın ve nötr tesirini dengelemek kucakin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere ehil akak odası ekibinızı tamamlarken nar çciğereği, kilitsiz küreksiz gökçe veya turuncu kadar sıcak ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat vadiınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize kadir katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren akak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı ayn önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara ortak olacak habitat grupları ve kayırma ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yanıltıcı bir durum oluşturma dair bayağı canlı bir seçenektir. Bu renk tonunun yürütüm alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Elbet birbirine deme ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt dü rengi bir arada giymek dâhilin yavuz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları derunerir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You dirilik learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi antrasit renk tonları üzere renklerle antrasit rengi oldukça sağlıklı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page